fredag 11 november 2016

Brexit England – Trump USA


Men herre gud så barnsligt folket beter sig nu, när valet i USA inte gick som alla hoppats på! Varför inte fråga er själva, hur och varför folket valde Donald Trump? Och med lite ironi kan jag då tycka, att det var det bästa som kunde hända för hela det politiska etablissemanget i hela världen, och inte minst här hemma, där vi har allt för många tåg av ryggdunkande ja sägande politiker, som bara hänger med utan att de inser och förstår eller bry sig om, eller vilka politiska beslut de är med om att rösta ja till, jo det som hände i USA valet är ingenting annat än en storseger för folkets syn på vad demokrati är, när det politiska etablissemanget inte lyssnar till den lilla människan! Så varför gnälla, nu när folket sagt sitt?

Och det om något är bra för oss, som vi se en annan politik som värna om alla som vill se hela Sverige leva/överleva, blev USA valet en väckarklocka för hela det politiska etablissemanget, för nu inser de kanske att, det är dags att använda öronen, före de öppnar munnarna och lär sig att lyssnar på oss, före vi gör som demokraterna gjorde i USA valet, när de sopade bort jasägarna och ryggklapps dunkarna från deras fina antika pedistaler, för att de lyssnade inte på demokratin! Just därför blev valet i USA vår sak, för nu måste vi Norrlänningar se till att, våra politiker använder öronen och ser till att tågen vänder hemåt med vinsterna som åkt söderut och ut i världen med våra Norrländska naturtillgångar, jo det är dags att de Norrländska tillgångarna exporteras tillbaka dit de hör hemma, men för att förstå utvecklingen, måste vi rulla tillbaka bandet tillbaka ett antal år i Sveriges historia, närmare bestämt till 1800 talet då det Svenska bondesamhället övergick till att bli ett industrisamhälle, tack vare exploateringarna av Norrlands alla naturtillgångar som, skogen, malmen och vattenkraften och det är alla dessa Norrländska naturtillgångar som en gång i tiden byggde Sverige starkt! Den Norrländska skogen har av många felaktigt kallats för ”Det gröna guldet”, men visst är det sant att den Norrländska skogen är grundbulten till den Svenska industrins ryggrad, men vi får heller inte glömma bort, vad den Norrländska malmen och den Svenska järnproduktionens hade för betydelse när vi gick från bondesamhället till att bli ett industrisamhälle, tillsammans med exploateringen av de Norrländska skogarnas gröna guld och vattenkraften, som gjorde det möjligt att börja bygga upp det Svenska järnvägs nätet! 

Men vi får heller inte glömma bort betydelsen av exploateringarna som skedde i samband med utvecklingen av vattenkraften i Norrlands alla stora vattendrag, utan utvinningen av vattenkraften i Norrländska älvarna skulle den Svenska industrin heller inte vara vad den blev, var och är i dag! Det vi heller inte får glömma bort är vallonernas kunskaper om framställningen av järn och järnmalmen hade i samband med utvecklingen av järnmalmen i Sverige, det vi heller inte får glömma bort, är att mycket av kunskaperna och tekniken fanns och hämtades från bland annat England när vi gick från att vara ett bondesamhälle till att bli ett industrisamhälle! Och jag vågar påstå att, Norrland är och har i alla tider varit självförsörjande, på allting och är oberoende till allt vad södra Sverige heter och är, och just därför anser jag att, Norrland bör bilda en egen region, så att Norrlands alla ekonomiska naturtillgångar och avkastningen från dessa naturtillgångar stannar kvar i Norrland, men tyvärr är det inte så, istället ser vi hur Norrland plundras av koloniala politiska intressen i Stockholm! Och det är därför jag anser att Norrland bör bli en egen stat i staten!  

Menar, öppna ögonen och öronen för helvete och se verkligheten, hur våra ”egna” Norrländska politiker behandlar oss som gav dem en biljett in i riksdagshuset, vad har vi fått tillbaka av dem, som tack vare oss Norrlänningar fått högt uppsatta poster och ämbeten i Sveriges Riksdag och Regering? Jo när dessa herrar och damer sätter ner sina fötter på huvudstadens gator och torg glömmer de i samma andetag bort allt vad Norrland och Norrlänningarna heter och är, och blir feminister och beter sig som fjollor, i stället för att visa vad en äkta Norrlänning är, och representera oss och Norrland, hur länge till skall vi Norrlänningar tillåta att våra Norrländska politiker trampar oss Norrlänningar på tårna? Är det inte dags nu, att ta upp våra knutna händer ur byxfickorna, och slå näven i bordet, och ropa, nu jävlar i mig får det fan i mig vara nog, och att vi enar oss i det som Lotta Gröning startade, för nu är det dags att exporten av alla våra Norrländska tillgångar, ta tåget tillbaka hem till Norrland? 

Och hur jävla svårt måste det vara att, vi Norrlänningar sätter ner foten och kräver vår del av kakan från den rike mannens bord, och slutför det som Lotta Gröning startade, nämligen bilda en egen union, och att vi samtidigt bildar ett eget politiskt parti, men då krävs det också att vi samarbetar, med varandra och med alla andra Norrlänningar, och hur svårt kan ett sådant politiskt samarbete vara, om vi strävar åt samma håll? Nej det är dags att vi enar oss och alla våra krafter och viljor från vänster till höger och smider det Norrländska järnet medans det ännu är varmt! För nu skall tågen tillbaka hem till Norrland.

   Trumps biljonsatsning kan stoppas av hans egna      ”Jag vill inte skada paret Clinton”      Regeringen får inte aktivera brexit     Får inga besked om brexit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar