lördag 5 november 2016

Seximport eller leksaken toyboy.


Visst är det så, att även kvinnor köper sex, och jag tror att antalet sexköpande kvinnor är mycket större och mer omfattande än det vi alla ser i div tv program och läser om i olika sajter på nätet, visst skrivs det också lite sporadiska nyhetsartiklar om äldre rika kvinnor som reser till Afrika för att hitta en ung toyboy man för att ha sex med! Men när tv programmen visar upp dessa lättfotade äldre vita damer vandra hand i hand med en ung grabb i Afrika, förskönas det verkliga syftet sexhandeln till att bli och vara någonting i stil med att det hela handlar om att ”hitta” en ny livspartner!? Vad är det för skillnad på när kvinnor och män köper sex, importerar eller skaffar sig en ung kropp som skall bli den nya ”oanvända” livspartnern? Visst är det hela lite märkligt, att den här sexmarknaden när rika vita kvinnor köper sex inte rubriceras och behandlas på samma grova sätt som när äldre välbärgade män köper sex i Thailand eller importerar sitt livs kärlek?  


Och jag frågar er alla, varför hör vi ingenting ifrån alla dessa kvinnor och kvinnoorganisationer som skriker sig hesa över så oskyldiga saker som när den unga snygga kvinnokroppen visas upp och ”förnedras” i reklamkampanjer och blad, enbart för att sälja kvinnans underkläder, var är de nu när kvinnor köper sex i Afrika? Nej jag anser att det förekommer massor med hyckleri och hycklare i en snedvriden debatt i en hetsjakt som enbart jagar den Svenska mannen i ett så kallat könskrig där den Svenska mannen i alla lägen utmålas för att vara den stora stygga vargen, medans den Svenska kvinnan utmålas för att vara någonting heligt perfekt och felfri i en snedvriden debatt där lagstiftningen åter igen vittnar om att lagen inte är lika för alla!

Och jag menar, vad är det som är så fult och fel när äldre rika män och kvinnor reser utomlands för att ”hitta” den nya fräscha livspartnern? Nej det är ingenting som i mina ögon vare sig är fult eller fel, nej för att i mina ögon är det vår allas självklara rätt att själva hitta och välja vår nya partner! Tvärt om så tror jag att många fler skulle göra det, om inte synen och debatten om den Svenska mannen var och är så enkelriktat snedvriden och dömande! Inte konstigt att självaste Påven undrade, varför Svenska män letar efter en livspartner utomlands! Så varför dra alla över samma kam, som vissa kvinnliga feminister älskar att göra, eller som när Eva Eriksson drar alla män över en och samma kam, när hon skriver om ”mäns våld mot kvinnor” i relationer där männen som ”fruimporterar” den nya frun, brukar ett icke acceptabelt våld finnas i alla dessa så kallade förhållanden!?

Och inte är det så ”illa” som Eva Eriksson ville få den Svenska regeringen att tro, förstår hon inte hur det ser ut i äktenskapen bakom den stängda dörren, nej uppenbarligen blundar hon för det stora mörkertalet där gifta kvinnor som flytt till vårt land med hela familjen behandlas och kränks bakom den egna stängda dörren, där skulle naturligtvis hennes så kallade ”uppdrag” startat, men vad händer, jo i stället för att se helhetsbilden, hur många kvinnor kränks och behandlas där bakom den stängda dörren väljer hon åter igen att svartmåla och utsätta den svenska mannen för att vara ett lovligt vilddjur som måste förgöras och förlöjligas med konstens alla regler i kvinnosaks munnar! Och jag frågar er alla, varför är det så, att det uppenbarligen är rätt och riktigt att ge sig på den Svenska mannen som blivit en allt för vanlig och återkommande sakfråga när det pratas om relationer där den svenska mannen hittat den nya frun/flickvännen utomlands? Varför är det bara OK när den Svenska äldre kvinnan köper leksaker utomlands?

Och jag tycker visst att den här frågan om våld i nära relationer är och skall vara lika viktig, i alla relationer, och för alla samhällsmedborgare, men varför väljer hon och alla andra att blunda för hur vardagen ser ut och är, för alla dessa invandrar kvinnor som lever här på grund av helt andra omständigheter, eller som inte tillhör kategorin som i kvinnosaks munnar och Eva Erikssons utredning döps till ”fruimport” som skall ligga till grund för hur en liten del av den Svenska mannen som träffar den nya frun utomlands är! Visst tar man sig för pannan när man inser och förstår att, den utredningen, enbart är gjord för att kränka och svartmåla den Svenska mannen, när hela utredningen blundar för hur många kvinnor hunsas, kränks och behandlas, i våra förorter i allt för många äktenskap och förhållanden, och jag kan inte låta bli att koppla samman den Svenska kvinnan och den Svenska mannen som väljer att åka utomlands för att hitta den nya livskamraten, och jag måste naturligt vis också fråga er, var är alla dessa så kallade toyboy i dessa utredningar som utsätts för allt det du försöker framhäva om den Svenska mannen i din rapport, och jag undrar vidare, vad är det för skillnad på när en man eller kvinna ”importerar” den nya frun eller mannen till våra breddgrader?

Och jag måste naturligtvis fråga dig Eva Eriksson, var och vad ser du för skäl att blunda även för det här som i era egna munnar döpts till toyboy, som avslutning på det här inlägget måste jag bara fråga er, om ni också anser att den äldre kvinnans sex affärer bara är gulliga och rara, när äldre ensamma kvinnor reser utomlands för att köpa leksaken toyboy, och jag undrar hur tror du/ni att den äldre kvinnan behandlar den nya sexleksaken?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar