torsdag 24 augusti 2017

Tänk efter före, ni köper BugBrake!


Har ni drabbats av vägglöss är skadan redan skedd och då hjälper det ingen att springa iväg och köpa den dubbelhäftade tejpen BugBrake, som påstås förebygga, upptäcka och bekämpa blodsugarna, jo visst kan man upptäcka om man har vägglöss hemma, men det är också allt, och har du redan vägglössen hemma lovar jag att du och alla som bor där vet om det! Varför skriver jag då om BugBrake, jo av den enkla anledningen att jag själv levt 5 – 6 månader med vägglössen efter att jag smittades av ohyran när jag satt i en stoppad stol i en offentlig lokal!

Har du vägglössen i bostaden så har du dem förmodligen överallt och i alla dina möbler, och vad gör då tejpen BugBrake för nytta? Jo då, visst stoppar den dubbelhäftade tejpen vägglössen, om du tejpar alla dina ben på dina möbler, men vad händer om du eller någon som besöker dig sätter eller lägger sig ner i möblerna om ni bär med dig vägglössen i kläderna och på kroppen, eller om någon som bär med sig vägglössen hem till din bostad gör det, jo då stoppar ingen tejp i världen lössen, men om du känner för att du ändå vill tejpa alla dina möblers ben i ett förebyggande syfte, för att undvika att dina möbler smittas av vägglössen, måste du själv och alla som besöker dig duscha och ta på sig nya kläder som inte varit utanför din bostad, före du eller någon annan sitter eller ligger i dina möbler, om du vill vara 100 % säker på att, inte få dina möbler smittade av vägglöss!

Jo jag vet vad jag pratar om, och jag skulle inte köpa BugBrake, bara för att jag vet hur lätt, och på vilket sätt vägglössen sprider/förflyttar sig med kläder/människor! Alla kan drabbas för det finns inget skydd och inga pengar som garanterar, var, när, hur eller om du smittas, ingen vet säkert, men alla kan drabbas, och jag lovar er att, det finns inga vattentäta skydd som garanterar att inte ni drabbas! Lössen finns överallt i dag, i skolor, sjukhusen, allmänna lokaler, bussar, flyg, båtar mm!

Det absolut bästa och det effektivaste ni kan/skall/bör göra om/när ni upptäckter att ni har vägglöss hemma är att kontakta hyresvärden om ni hyr er bostad, eller kontakta skadedjursbekämpnings proffsen på NoMore eller hos Anticimex före ni överhuvudtaget köper egna preparat/produkter eller den dubbelhäftade tejpen BugBrake, för ni kommer att få exakt samma effekt som att slänga pengarna i sjön!

OBS: Har själv testat olika varianter av tejp och kommit fram till att den dubbelhäftade mattejpen fungerar bra, men före man tejpar den runt ben på möbler bör man först tejpa ett varv före med en tejp som är lätt att ta bort, före man tejpar den dubbelhäftade tejpen som går att köpa i färghandeln för en bråkdel av priset vad BugBrake tejpen kostar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar