onsdag 20 september 2017

Min kontakt med Sverigedemokraterna.Kom första gången när Sven-Olof Sällström från Sverigedemokraterna i Östersund ringde upp mig på min mobiltelefon 2010, efter att han läst min intresseanmälan för att som det stod, jag var intresserad av att bli politiker i Sverigedemokraterna! Och jag undrade hur det kunde komma sig att han trodde det, och då förklarade Sven-Olof S för mig att Sverigedemokraterna hade mottagit en intresseanmälan som var inskickad via internet, ja ha svarade jag och undrade vem det var som skickat in den i mitt namn, och då berättade han att det ända han kunde upplysa mig om där och då, var det aktuelle ip-numret, och jag svarade att den intresseanmälan inte är inskickad av mig! Sven-Olof lovade då mig att han skulle vidarebefordra en kopia på den aktuella handlingen till mig, och mycket riktigt levererade brevbäraren den till mig några dagar senare!

Och när jag tittade igenom den inskickade intresseanmälan såg jag att, uppgifterna som lämnats om mig inte stämde, och det var där och då som jag började fundera på hur man skall gå till väga för att spåra ett ip-nummer, och det tog inte många dagar före jag lärt mig grunderna i att hitta var det aktuella ip-numret fanns, och med lite mer kunskaper hittade jag också orten och gatuadressen, och då var saken löst, trodde jag då, efter att jag var till polisstationen och gjort en polisanmälan mot personen i fråga! Glad i hågen gick jag hem och trodde då att, nu skulle personen i fråga kallas in till förhör och i bästa fall åtalas, men några dagar senare fick jag ett brev från polisen där det stod att min anmälan lagts ner, på grund av att de inte kunde eller orkade rota vidare till vem som satt vid den aktuelle datorn där ip-adress kom ifrån den aktuella dagen och tiden som fanns på den inskickade intresseanmälan mot mig, en dator som fanns i SSU:s lokaler i Bollnäs, trotts att jag förklarade hela bakgrunden till varför den personen jag namngav, gjort den falska intresseanmälan mot mig, valde polisen att inte rota vidare i det!

Jo då och jag tror mig förstå varför de valde att inte rota vidare i vem som satt vid den datorn vid den aktuella tiden, ok jag kan bara spekulera och tror att det handlade om att personen i fråga var en lika aktiv socialdemokrat som pappan var! Och därför kontaktade jag lokaltidningen i april 2010 och ville berätta hur det låg till, eftersom jag visste att det inte var jag som skickat in intresseanmälan till SD! Men om jag skulle känt till vilket liv det skulle bli, där jag fick utstå än det ena och än det andra från Kramforsborna, i kommentarfältet, som senare stängdes ner på grund av anklagelser och allehanda påhopp, skulle jag aldrig ställt upp med namn och bild i tidningen! Men det gjordes även en andra intervju med mig i september samma år, när någon hackade Sverigedemokraterna databas och la ut alla namn på internet, och mitt namn och mina personuppgifter fanns bland namnen som lagts ut för allmän beskådan, men då var det på uppmaning från lokaltidningens sida som ville skriva om det, och jag tackade ja för att jag ville berätta hur det faktiskt var med min så kallade intresseanmälan till SD, men jag krävde att inga kommentarer skulle tillåtas, och det lovade tidningen mig, och då ställde jag återigen upp med namn och bild i tidningen, för skadan var liksom redan skedd! Men den här gången fick jag ta emot många mindre roliga sms!

Och allt det här uppstod då jag och den unge SSU killen som då var aktiv i SSU hade en diskussion om Mona Sahlin, och jag sa vad jag tyckte och tänkte om Monas alla ”affärer” som avlöste varandra i våra medier, och när hans argument inte räckte till, loggade han in på Sverigedemokraterna hemsida och fyllde i en intresseanmälan i mitt namn! Ni undrar säkert varför skriver om det nu, jo av den enkla anledningen att jag har funderat på att berätta om det tidigare, och när det senare visade sig att jag hade och fick helt rätt, det jag sa till honom om M Sahlin redan 2010 när Mona Sahlin avsattes och i ett senare skede när hon tvingades att avsäga sig alla sina uppdrag för Socialdemokraterna! Och ni som undrat, nu vet ni!

  Kalle anmäldes till SD     Kalle utpekad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar