lördag 7 april 2018

Livsfarligt för äldre, sjuka, fattiga, handikappade, kvinnor, arbetslösa och barn!


Vad och vilka alternativ har vi i höstens val, om vi saknar förtroende för något av riksdagspartierna i den Svenska riksdagen!? Om vi är missnöjda med den politik som dessa partier erbjuder oss väljare att, ta ställning för eller emot i höstens val!? Men är det inte samma sak som att slänga bort vår röst, om vi röster på något av riksdagspartierna? Men om vi i stället för att slänga bort vår röst, och tar steget till ruta två och ge vår röst till något parti som inte sitter i den Svenska riksdagen!? Visar inte vi de etablerade partierna varför vi tog chansen att, visa varför vi valde att rösta i stället för att kasta bort vår röst på att inte rösta bort det vi är missnöjda mot!?


Statsministern lovar hårdare tag – levererar slappare tag -  Sverige har näst flest våldtäkter i hela världen  -  Det största sveket från S, nu blir helt vanliga pensionärer bostadslösa.  -  S - Läs om hur vi vill göra Sverige tryggare!  -  MP - Vi vill skapa ett hållbart samhälle.  -   Landsbygdens folk behöver ett parti som lyssnar till dess väljare.  -  LO:s lögner brutaliserar valrörelsen  -  Bekämpa fattigdom i gruppen med funktionsnedsättningar  -  Var sjätte pensionär riskerar att hamna i fattigdom  -  LSS-handläggare saknar viktig kunskap  -  Politikerna bör kopplas loss från vården  -  Nu måste landstingen ta vårdsamordning på allvar

Statsministern besökte vård- och omsorgsboende i Haninge. Tyvärr har svt tagit bort länken, men den går att lyssna påHÄR! ”De sa åt oss att säga att det är jättebra. Men det kan man inte göra, för det är fel här också”   Inga kommentarer:

Skicka en kommentar