onsdag 9 maj 2018

Om mig.

Foto 2017

Men före ni besöker min ordhög av ord, vill jag först av allt komma med en förklaring om mig själv och mitt sätt att tänka och skriva, genom att säga följande, att orden i min värld är som ett hav av narrativ konst, en klisterkonst i en collagemålning målad med ord, av Bengt Lindström! Svårbegripligt, nej inte om ni kan visualisera ett konstverk målat av B Lindström, samtidigt som ni läser det jag försöker säga, om mig själv! Men orden i min värld och mitt sätt att skriva och tänka blir ett hopkok av ord och meningar, när jag formulerar orden som blir det ni just nu läser, och ni tänker kanske olika saker om mig som person, och mitt sätt att uttrycka mig, men jag hoppas att ni ser ett konstverk målat i starka färger av Bengt Lindström!?

Och jag skriver inte för att jag älskar uppmärksamhet eller för att jag älskar att bråka bara för att jag tror att jag vet bäst, nej så är det definitivt inte! Men jag skriver för att, jag rest, sett, upplevt och träffat mycket människor från jordens alla hörn i och genom mitt jobb som resemontör, som i sin tur gett mig mycket erfarenheter, kunskaper och inte minst livserfarenheter om så många olika saker! Och av allt detta, har jag fått så mycket nytta och glädje av i mitt liv som privatperson! Men att skriva är också ett intresse samtidigt som det är en livsstil att skriva av sig det man känner, tycker och tänker, och allt detta sammantaget blir orden i min blogg!

Visst är alla och allas kunskaper lika viktiga, men alla kunskaper, erfarenheter och livserfarenheter går inte att köpa i bokhandeln, eller lära sig i skolbänkarna och Stockholmare är definitivt inte smartare än lantisarna! Och det är tack vare mitt jobb som jag råkade slå ner mina bopålar i Höga kusten området, och som de flesta känner till förknippas området med Röda Ådalen, där arbetarrörelsen demonstrerade mot strejkbrytare den 14 mars 1931, när militären öppnade eld mot demonstrationståget varpå fem människor miste livet!
Men området är också känt för den storslagna naturen som hela landskapet Ångermanland faktiskt har, som i sin tur lockar turister från stora delar av världen hit till oss och Höga kusten området! 
Den som känner för att läsa mer om mig och mitt liv, kan göra det om ni klickar på följande länk!  Mer om mitt liv.
Väl mött!
Ådalsordets: Kaarlo Kalle Fagerström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar