tisdag 22 maj 2018

Om S-lögnerna vinner valet.


Måste säga att jag blir på ett väldigt gott humör, när jag läser om all denna socialdemokratiska valpropaganda som fullkomligen väller ut från socialdemokratiska politiker, LO toppar och gamla trogna socialdemokrater, där de ber oss vanliga att, vara extra vaksamma och källkritiska nu när valrörelsens genomsyras av populism, halvsanningar och rena lögner i sociala medier, med olika påståenden som är svåra att tolka på rätt sätt! Vet inte riktigt vad de själva menar och vill att vi vanliga skall ta till oss när de försöker idiotförklara oss och våra egna värderingar av det vi själva ser, hör och läser i våra sociala medier!? Men enligt dem själva är det inte deras fel att samhällsbilden förändrats till att bli det vi alla andra ser och hör, men de beskyller oss och alla andra för allting och att det inte är deras politik som bidragit till att, det ”alltid” handlar om alla andra och att det alltid är vi som är alla andra som är och har lösningarna på allt!?  

Men det handlar alltid om alla andra när socialdemokraterna själva beskyller den egna misslyckade politiken och misstagen på oss och alla andra, och att det är vi som har det för ”bra” som beskyller våra problemen på de nyanlända, sjuka, fattiga och arbetslösa, och att det är vi, du och jag som ställer grupper mot varandra! Men snälla, vad är det ni själva inte ser och hör när ni beskyller oss och alla andra, för att det är vi som är problemet till att, samhället brottas med så stora problem i skolan, vården, omsorgen och kriminaliteten! Medans ni socialdemokrater, politiker och LO toppar har den sanna, ärliga och riktigt sammansvetsade verklighetsuppfattning som enligt er själva ger den ända och sanna bilden av samhället, att i Sverige håller vi ihop och att alla vill jobba och göra rätt för sig!?

Visst är det kanske så, att alla vill jobba och göra rätt för sig eller har också den verklighetsbilden förändrats, från åren då finländarna och jugoslaverna kom till Sverige för att jobba och tjäna pengar, men nu när vi som är en del av verkligheten ser verkligheten, när vi besöker eller bor i det civiliserade samhället ser vi massor av människor som ser ut att ha det relativt bra! Vi ser många familjer med nya barnvagnar, nästan alla har nya pektelefoner och väldigt många har körkort, äger och kör bil, fast det inte är allt för många som har ett "riktigt" jobb där de kan tjäna egna pengar och försörja sig själva och familjen!?

Men för oss som bor mitt i er förvrängda verklighetsuppfattningen låter det ni säger och skriver i våra sociala medier som att, ni har befunnit er på en annan planet, eller bott någonstans långt utanför det civiliserade samhället de senaste fyra åren, när det är och blir så uppenbart att, ni inte vet hur samhället som vi lever och bor mitt i, har påverkat vår vardag och våra liv till att bli det vi får serverat via sociala medier! Men nu när ni återigen har mage att be oss att vara extra vaksamma och källkritiska när vi, tack vare våra sociala medier får ta del av verklighetens baksida av den politik som ni gemensamt med den förra regeringen skapat under de senaste 8 åren! Men som vanligt måste jag säga, har inte ni förstånd till att skäms eller rannsaka er själva,  nu när ni raljerar och beskyller oss och alla andra för att vara allt det ni själva inte är, nu när ni inte minns eller inte vill minnas  verklighetsuppfattningens baksida av allt det ni själva propagerar, men vi som bor och lever här i Ådalen och Västernorrland minns och vi kommer aldrig att glömma, när ni åkte omkring med er gödselvagn och spred ut osanningar till oss för fyra år sedan!?

Men vi som är en del av verkligheten ser och får det också serverat via sociala medier, hur er politik har ställt grupper mot varandra, nu när er politik sparkar undan det friska benet på de sjuka och handikappade och vi ser och hör hur er politik ökat klyftorna mellan många olika individer som är i störst och mest behov av hjälp och stöd från oss som är en liten del av det ideologiska samhället!

Socialdemokraternas garanti är rena bluffen  -  Snart kommer lögnerna ta över – extra viktigt att vara källkritisk vid valtider  -  Comeback för stupstocken – om Alliansen vinner valet  -  MP kan tvingas skippa valet i 50 kommuner  -  Får vi inte tvåsiffrigt i valet bör vi gå i opposition  -  Gör något åt skolan i stället, Shekarabi  -  Äldre som bor hemma hotas av undernäring  -  Välfärden ska vända Socialdemokraternas kris  -  Ingen enda människa vet hur nästa regering ser ut  -   Skolstriden kan straffa S  -  Därför lämnar jag RFSL  -  Sollefteå kommun orolig över Hågesta asylboende  -  Vakter på asylboende i Sollefteå efter oroligheter  -  Svenska snällheten är ett farligt hyckleri  -  Fler med utländsk bakgrund väljer SD  -  LO ska slåss för S-valseger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar