måndag 11 juni 2018

Att klyva kommentarerna i småbitar!


Jag sitter faktiskt här och småler för mig själv, när jag återigen sitter här och funderar högt, och det som får mig till att göra det, beror på hur olika vi människor är, fungerar och beter oss, när vi diskuterar någonting som någon annan eller jag själv skriver, delar och kommenterar i våra sociala medier, och det om något märks när det handlar om våra politiska partier i Sveriges riksdag och det märks speciellt tydligt när man själv har varit allt för frikostig och delat något på Facebook, något som man själv skrivit i bloggen, om det man själv funderat på!? När man stuckit ut hakan och skriver om ett politiskt parti som inte är allt för omtyckt bland allt för många av er som bor på den här mycket specielle orten och platsen, som lever kvar Ådalshändelserna!? Men det som får mig att skriva och dela mina högst privata tankar i det här inlägget beror inte på att, jag tycker illa om någon bara för att ni inte delar det jag skriver och delat på Facebook, när jag delat mina politiska värderingar och tankar, när ni kommenterar det jag skriver och kommenterar det jag själva skriver! 

Nej men tro nu för guds skull inte att, jag skriver det här inlägget bara för att jag är sur och irriterad på det ni själva har skrivit, när ni kommenterat det jag jag själv skrivit och delat, nej för så är det absolut inte, tvärt om finner jag det mycket intressant att ni delar med er av era tankar och funderingar, så fortsätt göra det, men det som får mig att dra på smilbanden handlar egentligen om tre ord, naiva, godtrogna och frikostiga! Men varför skriver jag då detta, jo för det första handlar det om hur min frikostighet tas emot och vilka tankar och funderingar det skapar men också vilka ringar på vattenytan det kan skapa, när jag delar inlägg som handlar om olika politiska partier som ingen av er skulle rösta på! Men det handlar också om hur ni reagerar när ni försöker heja på och övertyga varandra med era kommentarer när ni klyver och vänder på orden, när ni försöker övertyga varandra med, att det bara finns ett eller max två politiska partier som alla borde se, höra och rösta på!? När ni samtidigt aktar er väldigt noga med att, vara allt för frikostiga med era egna politiska intressen, men när man bor här som vi nu gör, är det inga hemligheter eller svårigheter att förstå vilka partier ni syftar på!?

Men det jag också funderar på är, vad har ni själva läst och fördjupat er i när jag får den uppfattningen, att ni gör exakt samma saker som så många andra gör, när de ”kommenterar” och ”kopierar” det någon annan sagt om det partiet som mitt Facebook inlägg handlade om, när ni uttalar eller skriver något om det specifika partiet som råkade handla om sverigedemokraterna!? Nej jag menar faktiskt inget illa, men det blir och känns så genomskinligt när man får kommentarer som innehåller samma meningar, ord och fraser som alla andra skriver och delar om och om igen!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar