lördag 9 juni 2018

Sverigedemokraterna har tagit över, den röda tråden!


Det har gjorts många analyser, och det är många som debatterat och skrivit om varför Sverigedemokraterna växer så det knakar, jo då och den som har skrivit om det flest gånger och i många år är Lotta Gröning och vad är det hon har varnat för, jo hon har sagt det så många gånger att, det går inte att stänga ute och idiotförklara alla dessa människor som sympatiserar med sverigedemokraterna! Men är det någon eller något parti som hörsammat alla varningar från alla som sagt att, det går inte att tiga ihjäl och idiotförklara ett politiskt parti som alla partier samarbetat om, för att försöka hålla sverigedemokraterna utanför politiken! Men nu ser vi resultatet av, hur de lyckats med att tiga ihjäl sverigedemokraterna och vi ser hur de övriga partierna svänger om deras politiska utspel och budskap, nu när de är rädda för att, sverigedemokraterna är på god väg att bli Sveriges största parti! Men hur kan det komma sig att, sverigedemokraterna försätter att växa, nu när alla andra partier ändrat kurs i invandringsfrågorna?! Ja ni, det är kanske den frågan som alla borde tänkt på, före de motade sverigedemokraterna i dörren!?  

Men jag tror att, det finns många andra faktorer till att sverigedemokraterna poppat fram som gubben i lådan, bland allmänheten! Och det första jag tänker på är att, i dag finns inte bara Aftonbladet och Expressen som förmedlar nyheter till läsarna, och vilka som har köpt och köper och läser vad är inga hemligheter, men nu när det finns en uppsjö av nyhetsförmedlande sidor på Internet som förmedlar så mycket nyheter från jordens alla länder, nyheter som i sin tur påverkar alla på det ena eller andra sättet!? Och jag tror att, det är en faktor som gynnat sverigedemokraterna, nu när alla kan välja bort de traditionella medierna och läsa det som passar ”mina” intressen!?

Men jag tror också, att det har påverkat och gjort allmänheten mer ifrågasättande till det som tidigare förmedlades av inhemska medier och politiker och att det har bidragit till att, vi har blivit mer kritiska till det som förmedlas i våra stora medier, som tidigare var Aftonbladet, Expressen, Dagens nyheter och Svenska dagbladet!? Men jag tror också att det beror på att, folket inte känner samma förtroende för Socialdemokraterna, Moderaterna och Vänsterpartisterna på samma sätt som de tidigare gjort, när de var de gamla trogna partierna som var en del av folket när de representerade och lyssnade på folkets röster, och jag tror att den viktigaste faktorn till varför folket sviker de gamla partierna är att, de känner att ingen lyssnar eller bryr sig om vad de tycker och tänker!?

Men den viktigaste faktorn som fått allmänheten att vända sina blickar och tankar mot sverigedemokraterna är deras egen politik och deras budskap som inte talar till folket på samma sätt som sverigedemokraternas politik gör, en politik som folk förstår och lyssnar till, nästan på samma sätt som på Per Albin Hanssons tid!? Och jag tror att, många känner igen sig själva när de läser eller lyssnar på sverigedemokraternas politik!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar