söndag 8 juli 2018

Mitt val i höstens riksdagsval har aldrig varit enklare!


Jag har läst och lyssnat på några av partiledarna, när de för vilken gång i ordningen minns jag inte, när de talat, lovat och lovordat sig själva i Almedalen! Och som vanligt tar jag mig för pannan och jag förundras lika förbannat ofta över att ni svenskar är som ni är, inte för att jag vet eller för att jag bryr mig för den delen heller men, ni verkar ha kontroll på hur våra politiska partier ”jobbar” i Sveriges riksdag och regeringssamarbetet med de andra partierna!? Men är det inte som vanligt, oavsett vem och vilka det är som är Sveriges regering?! Visst lovar samtliga partiledare samma saker om och om igen, jo alla gör det om och om igen och de lovar att, de skall rätta till allt som de försakat som de lovade i förra och i alla andra tidigare valkampanjer, jo då statsministern och socialdemokraterna lovar som vanligt mest av alla och till alla, men bara till oss som har tålamodet kvar att vänta och vänta och vänta lite till på alla förbättringar som socialdemokraterna lovar oss om och om igen, och nu igen! Men som vanligt ”undrar” jag var skall de trolla fram alla dessa pengarna ifrån, kanske kan de höja skatterna och avgifterna lite till, så att alla drabbas lika mycket eller lika lite, inte vet jag, men en sak vet jag och det är att, det blir de gamla, sjuka, fattiga och barnen som får betala mest till alla andra! 

Jo och just därför känner jag att, jag orkar inte med 4 år till med Stefan Löfvens regering, socialdemokraterna, miljöpartiet med stöd från kommunisterna och jag orkar inte lyssna och läsa om det ni och de andra riksdagspartierna tävlar om att lova och lovorda om er till oss, om och om igen, om vi ger er vårat förtroende under den kommande mandatperioden, nej jag orkar inte med någon av er och era löften som inte kommer att ”rädda” välfärden, jobben, ekonomin och den Svenska landsbygd och lösa hela världens problem när ni inte klarar av att, lösa problemen och orättvisorna som växer och finns överallt, tack vare att ni misslyckades med mitt och så många andras förtroende att rädda det som gick att rädda 2014!

Och just därför känner jag att, det är läge att överge regeringen och det sjunkande ”skeppet” Sveriges riksdag för att försöka rädda det som går att rädda genom att, ta mitt nästa steg in i ruta två, från ruta ett genom att rösta på Landsbygdspartiet i höstens riksdagsval 2018!

Glad sommar!  -  Elbilsägaren skickar sin springnota till glesbygden  -  Politik och tal i Almedalen 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar