Lite om mig.

Men före ni besöker min ordhög av ord, vill jag först av allt komma med en förklaring om mig själv och mitt sätt att tänka och skriva, genom att säga följande, att orden i min värld är som ett hav av narrativ konst, en klisterkonst i en collagemålning målad med ord, som är målad av Bengt Lindström! Svårbegripligt, nej inte om ni ser ett konstverk målat av B Lindström, när ni läser det jag försöker säga, om mig själv! Eftersom orden i min värld och i mitt sätt att skriva och tänka blir ett hopkok av ord och meningar, när jag formulerar orden som blir det ni just nu läser, och jag hoppas att ni ser ett konstverk målat i starka färger av Bengt Lindström, när ni läser mina ord!? 

Och jag skriver inte för att jag älskar uppmärksamhet, men för mig är skrivandet ett sätt sätt att visa förståelse, men också en form av identifikation, en övertygelse att berätta om saker som påverkar inte bara mig! Men jag skriver också för att jag rest, sett, upplevt och träffat mycket människor från jordens alla hörn i och genom mitt jobb som resemontör, som i sin tur gett mig mycket erfarenheter, kunskaper och inte minst livserfarenheter om så många olika saker! Men det är också ett intresse samtidigt som det är en livsstil att skriva av sig det man känner, tycker och tänker, och allt detta sammantaget blir orden i min blogg! 

Visst är alla kunskaper lika viktiga, men alla kunskaper, erfarenheter och livserfarenheter går inte att köpa i bokhandeln, eller lära sig i skolbänkarna och Stockholmare är definitivt inte smartare än lantisarna! Och det är tack vare mitt jobb som jag råkade slå ner mina bopålar i Höga kusten området, och som de flesta känner till förknippas området med Röda Ådalen, där arbetarrörelsen demonstrerade mot strejkbrytare den 14 mars 1931, när militären öppnade eld mot demonstrationståget varpå fem människor miste livet!

Men området är också känt för den storslagna naturen som hela landskapet Ångermanland faktiskt är och bjuder på, som i sin tur lockar turister från stora delar av världen till Höga kusten området!

I länken berättar jag lite mer om! Min uppväxt, fattigdomen och mitt liv!

Väl mött: Ådalsordets Kaarlo Kalle Fagerström. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar